App-tips: MEGA 50 GB cloud storage, gratis!

Lästid: 1 min

Jag upptäckte Mega för några dagar sedan när jag letade efter cloud. iCloud rymmer ju bara 5 GB och jag blir tokig nu när vi har tre iPad och min iPhone uppkopplad mot ett iCloud konto och så fort jag gör något som t ex ta en bild/skärmdump eller ladda ner appar så skickas allting ut i “Bildström”. Allting hamnar på alla fyra apparater och jag får radera i varje iPad. 

Nu är min iPhone full med bilder och måste tömmas tyckte jag. Det gick jättebra att överföra till Mega, dock kan man bara välja 20 filer åt gången. Nu har jag även kopplat ihop Mega med “Camera upload” och så fort jag tar en bild eller filma så åker de upp till Mega istället. Jag använder Mega nu istället för iCloud och jag har hela 50 GB gratis

Nästa projekt är att ladda ner alla mina över 200 filmer på Tilda som är på 15sek vardera som finns på Instagram! Jag har även över 800 bilder där. Bäst att ladda hem och spara innan de försvinner. Jag upptäckte att mina bilder och filmer som från ett helt år försvann på Instagram när de uppgraderade eller vad de nu gjorde. Detta hände de flesta tror jag. 

MEGA finns som app och på nätet.

   

Det som är bra med MEGA är att man kan dela filerna med vem man vill om de har en länk till den mappen eller bilden man vill dela! 

 

Men helst av allt skulle jag vilja ha en EGEN MOLN! Det finns men kostar lite också, mer om detta kommer i annat inlägg. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge