Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Äntligen ett skafferi!

Lästid: 1 min

Vi fick aldrig till det där med skafferiet. Vi har en fet Marbodal garderob i hallen/kök och den var tänkt som garderob dick inte enl. oss. För oss som lagar mat och har sjukt mycket torrvaror så räcker ju inte ett vanlig kök. Vi behöver alltid mer förvaringar. 

Ikväll lämnade vi tillbaka trådbackar på Beijers som passade inte in i vår Marbodal och kollade in riktiga Marbodals utdragbara lådor. Herrejössös att en låda skulle kosta 1000kr/st! Och vi skulle behöva 5st i så fall. Å andra sidan är det väl kvalitén man vill åt… 

Vi åkte till Hornbach och köpte Elfas trådbackar. Det får duga så länge och allting kostade typ en tusing. Fast Måns verkar vilja ha Marbodal nu när han har tänk efter… 

 Vi får nöja oss med detta… Nästa grej är byrå till sovrummet för babykläder och röjer vårt walkin-closet.  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge