Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Antibarbarus med vänner 

Lästid: 2 min

Ikväll hade jag en träff med två vänner. Vi bestämde träffen kl.17:15 och det var tur för vi kom hem från Halmstad kl.17 med ett kort stopp för uthämtning av paket på Coop. Så direkt när vi kom hem och lastade av sakerna så traskade jag i väg till den populära Antibarbarus som är en krog 5 min bort. 

Jag har varit på Antibarbarus och tog en öl men aldrig ätit maten. Jag har bara hört ab en granne att man skall inte komma dit hungrig då det är små portioner. De byter menyn då och då vetja. En i vårt sällskap är laktosintolerant och vid bokning så sade vi till att vi har en person som inte tål laktos…och lök. Hon har ibs-mage. 


Vi gick på rekommendationen och tog två snacks och en huvudrätt var. Vid delade på en falska vin. Allting kom samtidig, snacks och huvudrätten plus att de missade en snack då vi skulle ha två likadan och resten var olika som vi delade på. Huvudrätten valde vi tacos och M som har ibs och laktosintolerant fanns det vara en rätt hon kunde välja dvs vego taco och oliver som snacks! Vego tacos snackade ingenting. Mycket dåligt måste jag säga att av alla maträtter så fanns det bara en maträtt min kompis kunde välja som var laktosfri.


Servitrisen var trevlig och hjälpsam till en början, tills vi vad om notan och jag påpekade att de missade en snacks och hon förstod inte och trodde vi ville ha en till tryffelchips. Hon visade lite irritation tyckte vi tre plus att hon sade varför vi inte sade tull tidigare. Vi fick ju beställa senare och väntade rätt länge med. Och så kom allting samtidig när vi trodde att snacksens skulle komma först. Ingen av oss kom på att kolla notan om den snacksen fanns med som vi inte fick. Trevlig ställde men hit går jag inte igen och äter. Ok att snacksa med lite öl.


Sedan skildes vi åt men en följde med hem för en drink och busade med barnen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge