Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ant-man!

Lästid: 1 min

Igår funkade inte wifi i min ipad så det det fick bli en liten pause här. Det hände ändå nada här förutom att mamma gjorde nudlar med anka. Det regnade och blåste senare på kväklen å natten så att huset knakade. 

 
Måns och jag passade i alla fall på att gå på bio och vi såg Ant-man 3D kl.13. Det var mycket underhållande, rolig och faktisk BRA! Se den!   

 
Bilden på nudlar med anka försvann men kladdkaka som Måns bakade och vi åt den innan midnatt satt som smäck. 🙂

Tilda var hemma med “khun yaay” (mormor) och hon skötte sig utmärkt enl. mormor. Enl. min mamma så är det bara mot oss mamma pappa som Tilda gör uppror mot höhö. 

När vi lämnade Tilda så var det inga problem. Vi sade hejdå och hon vinkade glatt för hon vet att vi kommer tillbaka. Hon har dock frågat “kommer mamma pappa snart?” Då sade mormor “mamma pappa kommer knte snart, de är på bio och tittar på film”. Inga problem. Med Tilda så kan man prata och förklara för henne, dock vill såklart få bestämma själv hur hon ska göra med allting.  

 
Bestämd lite tjej… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge