Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Anhöriga är underrättade

Lästid: 1 min

God morgon!
Det är fantastiskt och hemskt på samma gång.

I mitt inlägg om Den svenska mannen som fann hängd i Bangkok, hans anhöriga är nu underrättade. Jag blev kontaktad via mail ikväll av en familjemedlem till offret som hade hittat till min blogg. Nu fick jag också lite ro.

Jag vet inte varför jag blev super engagerad i just detta. Jag kände bara att jag vill hjälpa på något sätt. Hoppas offrets familj får frid och kan gå vidare även många frågor uppstår. Ingen vet varför eller vad offret gjorde i Thailand, vart tog hans tillhörande saker vägen. Och om det var självmord…

Med respekt till offrets familj lägger jag inte upp några bilder eller namn.

Var rädd om er och ta hand om varandra. God 2:a Advent!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Anhöriga är underrättade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge