Anhöriga är underrättade

Lästid: 1 min

God morgon!
Det är fantastiskt och hemskt på samma gång.

I mitt inlägg om Den svenska mannen som fann hängd i Bangkok, hans anhöriga är nu underrättade. Jag blev kontaktad via mail ikväll av en familjemedlem till offret som hade hittat till min blogg. Nu fick jag också lite ro.

Jag vet inte varför jag blev super engagerad i just detta. Jag kände bara att jag vill hjälpa på något sätt. Hoppas offrets familj får frid och kan gå vidare även många frågor uppstår. Ingen vet varför eller vad offret gjorde i Thailand, vart tog hans tillhörande saker vägen. Och om det var självmord…

Med respekt till offrets familj lägger jag inte upp några bilder eller namn.

Var rädd om er och ta hand om varandra. God 2:a Advent!

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge