Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ångest vid lämningen

Lästid: 1 min

Tilda hade inte varit så mycket på dagiset då hon var förkyld och tick vara hemma hela föra veckan. Allt när det är dags att komma tillbaka så brukar hon inte vilja gå dit. Och idag var hon jätteledsen och mest av allt ville hon ju vara hemma med mamma och tittade Daniel Tiger på storbild.

Väl där idag så var det ingen av de ordinarie där. En viktarie som är där nu permanent och Tilda är fortfarande inte van med plus en som är där tisdag-onsdag som Tilda är inte riktig glad kanske för att han är en man, och så en vikarie för idag då. Så idag var det faktiskt så att jag hade kunnat ta hem henne igen! När jag kom och hämtade Tilda så var de på väg att ta upp hemme ur vagnen, då var hon direkt ledsen och sa “jag vill gå heeeem!”. Stackare.

Nu tänker jag lite så här. Förra dagiset så var det inte så bra kemi mellan personalen inom avdelningen men Tilda trivdes bra tror jag i sin grupp med jämnåriga. På den nya förskolan så är det blandade åldrar men EN pojke är liiite much…vild och bara allmän jobbig mot peronalen och andra barn. Han var väl aldrig i närheten av Tilda för hon pratar inte alls om honom. Hon tycker nog att det är jobbigt att vara mellanstor.

Där vi ska flytta till planeras det tre nya förskolor men de kommer inte att komma igång förrän i slutet av 2016. Det kommer bli ännu närmare då för det skulle i så fall vara en i byggnaden jämte och en övergatan.


Bilden är inte från dag men det är verklgen dags för vinteroverall..brrr!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge