Tilda hade inte varit så mycket på dagiset då hon var förkyld och tick vara hemma hela föra veckan. Allt när det är dags att komma tillbaka så brukar hon inte vilja gå dit. Och idag var hon jätteledsen och mest av allt ville hon ju vara hemma med mamma och tittade Daniel Tiger på storbild.

Väl där idag så var det ingen av de ordinarie där. En viktarie som är där nu permanent och Tilda är fortfarande inte van med plus en som är där tisdag-onsdag som Tilda är inte riktig glad kanske för att han är en man, och så en vikarie för idag då. Så idag var det faktiskt så att jag hade kunnat ta hem henne igen! När jag kom och hämtade Tilda så var de på väg att ta upp hemme ur vagnen, då var hon direkt ledsen och sa “jag vill gå heeeem!”. Stackare.

Nu tänker jag lite så här. Förra dagiset så var det inte så bra kemi mellan personalen inom avdelningen men Tilda trivdes bra tror jag i sin grupp med jämnåriga. På den nya förskolan så är det blandade åldrar men EN pojke är liiite much…vild och bara allmän jobbig mot peronalen och andra barn. Han var väl aldrig i närheten av Tilda för hon pratar inte alls om honom. Hon tycker nog att det är jobbigt att vara mellanstor.

Där vi ska flytta till planeras det tre nya förskolor men de kommer inte att komma igång förrän i slutet av 2016. Det kommer bli ännu närmare då för det skulle i så fall vara en i byggnaden jämte och en övergatan.


Bilden är inte från dag men det är verklgen dags för vinteroverall..brrr!