(Ej sponsrat inlägg!)

Ångest! Hittar inga kläder att ha på mig på den kommande bröllopsfesten i Mora! Jag har kollat på nätet och i butiker här i Halmstad men det fanns inget som jag verkligen vill ha på mig OCH KAN AMMA I. När jag väl hittade en blå amningsklänning på HM.com som såg festligt och kan ha senare även jag inte ammar så var de slutsålda! Gaaah ångest! 


Amningsklänningar från Mamalicious (v) vs. HMs (h) som var slutsåld. Det märkts att jag är inne i blått. Skit tråkigt! Måns nya Tiger of Sweden kostym är blå och svärmors klänning är marinblå.

Imorn åker vi hem till Gbg och jag ska gräva i min garderob. Funderar på att ha något thailändskt på mig… OM jag kommer in i dem. Så klart inget i vitt, rött eller svart. 


Kollade tillbaka! Här skulle man kunna tro att Måns och jag hade gift oss ? Dräkten hade jag på mig på Bockbalen på Hallands Nation när vi pluggade på Lunds Universitetet. Måns hade precis kommit hem från en 2 månaders resa i Brasilien, Argentina och Uruguay.