Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Andys Lekland

Lästid: 1 min

Igår efter att vi besökte Häringe slott så åkte vi till Sickla Köpkvater. Jag har aldrig varit i Sickla och trodde att det skulle vara värsta shoppingställe men det var typ som Backaplan fast större och allting låg i olika byggnader. Skulle ha åkt till Nacka Forum, där är det mer som Nordstan. 

  
I alla fall, då fick vi syn på Andys Lekland. Vi har tänkt att ta Tilda dit men till den i Skärholmen som är närmare oss med 10-15 min bilkörning. Här släppte vi Tilda lös. 

  
Den här leklandet var på tredje våningen i en byggnad. Det fanns tillräckligt med olika aktiviteter som bollhav, rutschkanor, hoppmattor och hoppborgar å så området för barn 0-3 år. Det var fullt med föräldrar och barn men jag hade velat se lite mer saker som Tilda kunna åka. 

Googlade lite om det verkar som andra Andys lekland är lite större, vet dock inte vilket då de har tre till runt om stan. 

Det kostade 119kr/barn från 2 år.

Inlägget är ej sponsrad. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge