Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ändring i bloggportalen & domän

Lästid: 1 min

Godmorgon! 

Här kommer lite info så ni inte undrar vad jag håller på med om bloggen skulle se lite konstig ut, 

Den 15 maj kommer alla bloggar på Loppi.se att få ett ansiktslyft och det är på tiden! Alla bloggars utseende kommer att få en likadan förändring och man kommer att kunna lägga in ett och annat lite som man vill…som jag har velat göra i ett år sedan jag byte bloggportal! Kände mig lite handikappad när jag inte kan mecka å trixa som jag vill i bloggen….

I samband med detta så är det även dags för mig att förnya min domän Thaimorsan.nu. Jag har valt att inte fortsätta med .nu och övergå till .se domän.

Från och med idag ska ni kunna knappa in THAIMORSAN.SE för att komma hit till bloggen om ni inte vill skriva in den långa bloggadressen http://blogg.loppi.se/thaimorsan … Därför ett kortare domän namn. Jag tror också att det är lätt att hitta mig om ni bara googlar på THAIMORSAN 🙂

 

Jag har även gjort ett namnändring på INSTAGRAM. Tidigare så var det någon som parade just det namnet “Thaimorsan” därför var jag tvungen att döpa mig till @Thaimorsan.nu. Av någon anledning så kan jag plötslig få heta bara “THAIMORSAN” hehe… Personen som ägde kontonamnet tröttnade kanske när alla taggade honom/henne. 

Now ya’ll know 🙂 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge