Ändring i bloggportalen & domän

Lästid: 2 min

Godmorgon! 

Här kommer lite info så ni inte undrar vad jag håller på med om bloggen skulle se lite konstig ut, 

Den 15 maj kommer alla bloggar på Loppi.se att få ett ansiktslyft och det är på tiden! Alla bloggars utseende kommer att få en likadan förändring och man kommer att kunna lägga in ett och annat lite som man vill…som jag har velat göra i ett år sedan jag byte bloggportal! Kände mig lite handikappad när jag inte kan mecka å trixa som jag vill i bloggen….

I samband med detta så är det även dags för mig att förnya min domän Thaimorsan.nu. Jag har valt att inte fortsätta med .nu och övergå till .se domän.

Från och med idag ska ni kunna knappa in THAIMORSAN.SE för att komma hit till bloggen om ni inte vill skriva in den långa bloggadressen http://blogg.loppi.se/thaimorsan … Därför ett kortare domän namn. Jag tror också att det är lätt att hitta mig om ni bara googlar på THAIMORSAN 🙂

 

Jag har även gjort ett namnändring på INSTAGRAM. Tidigare så var det någon som parade just det namnet “Thaimorsan” därför var jag tvungen att döpa mig till @Thaimorsan.nu. Av någon anledning så kan jag plötslig få heta bara “THAIMORSAN” hehe… Personen som ägde kontonamnet tröttnade kanske när alla taggade honom/henne. 

Now ya’ll know 🙂 

  

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge