Amningsnapp är nytt för mig och jag hade ingen sådan när jag ammade Tilda.Måns fick instruktionen att köpa hem amningsnappar och kom med MAMs. Jag vet inte vilket märke som är bäst men jag får testa. Baby Prim är i alla fall inte kinkig och tog bröstvårtan med nappen på direkten.

Det är klart att det känns eller gör ont när ”Baby Prim” suger och biter hårt när hon verkligen vill ha mjölk men det kan jag stå ut med. Sedan är tuttarna stenhårda och det sprutar inte direkt mjölk åt alla håll så det är ingen risk att hon sätter i halsen. Det rinner till lite bättre nu eller att det läcker droppvis och när det rinner i det ena bröstet så sympatiläcker i det andra också yippie! Jag har suttit med en koppa och fångat upp alla droppar haha. Jag vill bara tömma tuttarna för de ser ut att de skulle spränga närsomhelst! Är det så det känns med hårda silikontuttar? Vad vet jag.

Baby Prim sover för det mesta och när hon är vaken så får hon komma upp lite på magen och försöker träna nacken. Hon verkar väldig nöjd med vad hon får i sig i alla fall eftersom hon bajsar lös i stora lass nu och färgen är nu åt grön-gul och inte bäck-svart och seg. Bebis-bajs luktar inte så mycket, mer åt det söta hållet.

img_1135

Bild lånad av MAM, 79kr för 2st på Apoteket. Det var värt. Finns i 2 storlekar.