Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Amningsnapp !

Lästid: 1 min

Amningsnapp är nytt för mig och jag hade ingen sådan när jag ammade Tilda.Måns fick instruktionen att köpa hem amningsnappar och kom med MAMs. Jag vet inte vilket märke som är bäst men jag får testa. Baby Prim är i alla fall inte kinkig och tog bröstvårtan med nappen på direkten.

Det är klart att det känns eller gör ont när “Baby Prim” suger och biter hårt när hon verkligen vill ha mjölk men det kan jag stå ut med. Sedan är tuttarna stenhårda och det sprutar inte direkt mjölk åt alla håll så det är ingen risk att hon sätter i halsen. Det rinner till lite bättre nu eller att det läcker droppvis och när det rinner i det ena bröstet så sympatiläcker i det andra också yippie! Jag har suttit med en koppa och fångat upp alla droppar haha. Jag vill bara tömma tuttarna för de ser ut att de skulle spränga närsomhelst! Är det så det känns med hårda silikontuttar? Vad vet jag.

Baby Prim sover för det mesta och när hon är vaken så får hon komma upp lite på magen och försöker träna nacken. Hon verkar väldig nöjd med vad hon får i sig i alla fall eftersom hon bajsar lös i stora lass nu och färgen är nu åt grön-gul och inte bäck-svart och seg. Bebis-bajs luktar inte så mycket, mer åt det söta hållet.

img_1135

Bild lånad av MAM, 79kr för 2st på Apoteket. Det var värt. Finns i 2 storlekar.

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Amningsnapp !

    1. Hej, jag har en Medela Harmony men den funkar inte alls för mig. Funkade inte heller så bra förra gången. Det läcker isf när hon tar det ena bröstet så jag sitter med en kopp när det droppar haha. Får ta en riktig varmdusch och knåda o mjölka ur ist.

  1. Hej, ammningsnappar från avent har mjukare och tunnare gummi, tycker dom är mycket skönare att ha på. Har testat båda med första killen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge