Nu har jag ammat i tre veckor och amningen funkar bra men varje gång jag sitter och ammar så sköljer en konstig känsla över mig. Jag tappar all lust och aptit. Jag får en illamående känsla, dock bara när jag sitter och ammar. 

Så jag googlade om amning och aptit och läste mig fram i olika forum. Många hade samma frågor och upplevelse. Många tappade matlusten och därmed vikten i samband med amningen. För mig är det bara när Prim tar brösten. Jag får passar på vräka i mig mat och annat när jag inte sitter med henne. Hon vill vara nära och inte ligga själv i babynestet så. Jag läste att många rasade i vikt och det är ju bra om jag kan tappa några kilo på vägen men det lär inte hända för mig då jag VILL äta och slänger i mig allt möjligt mellan amningen. 

Har du också upplevt att du tappar lust, ork eller aptit i samband med amningen?