Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Amning & ingen aptit

Lästid: 1 min

Nu har jag ammat i tre veckor och amningen funkar bra men varje gång jag sitter och ammar så sköljer en konstig känsla över mig. Jag tappar all lust och aptit. Jag får en illamående känsla, dock bara när jag sitter och ammar. 

Så jag googlade om amning och aptit och läste mig fram i olika forum. Många hade samma frågor och upplevelse. Många tappade matlusten och därmed vikten i samband med amningen. För mig är det bara när Prim tar brösten. Jag får passar på vräka i mig mat och annat när jag inte sitter med henne. Hon vill vara nära och inte ligga själv i babynestet så. Jag läste att många rasade i vikt och det är ju bra om jag kan tappa några kilo på vägen men det lär inte hända för mig då jag VILL äta och slänger i mig allt möjligt mellan amningen. 

Har du också upplevt att du tappar lust, ork eller aptit i samband med amningen?

  

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Amning & ingen aptit

  1. Så var det främst med första barnet för mig, nr mjölken rann till vid varje amning så fick jag en olustkänsla, lite deppig/melankolisk känsla, den gick snabbt över. Var så i flera månader varje gång mjölken rann till.Med andra barnet fick jag också en humörförändring vid varje amning. Det är hormonerna som startar utdrivningsreflexen som påverkar ens känslor och humör 🙂 vissa är känsligare än andra för detta.

    1. Ja det precis när hon börjar suga och driva ut mjölk som jag tappar lust och aptit helt och hållet. Jag får vara glad att den här gången funkar amningen mycket bättre och hon går upp jättebra i vikt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge