Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Så pappig!

Lästid: 1 min
Tilda är verkligen såå pappig nu efter att Måns har börjat jobba igen efter semestern. Hon vill inte att jag ska göra nåt med henne. Imorse gick hon runt och sade “Bajs, bajsa, kissa” å då hade hon ju bajsat men kutade omkring. Jag försökte få henne att kom själv till badrummet så att jag kan byta men hon rymde tillbaka till pappa Måns och krängde fast vid hans ben. Å så Ipad….jag fick intr ha Ipad. Hon ville ha den och gick hela tiden till Måns och lägger den i hans händer eller försöka tvinga honom att ta den. Hon ville se på nåt men jag fick inte hjälpa henne. Pappa ska göra allt.
Så jag får väl njuta av mitt nya kamera objektiv då å experimentera lite…hehe.
Love it!
image
Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Så pappig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge