Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Allting kostar

Lästid: 1 min

Kul med en hel ny lägenhet men det är inte gratis. Ibland undrar man varför de inte bygger saker och ring på ett vettigare sätt t ex utdragbar kökslådor, att sidoväggarna är inte ens halvhöga och man skulle välja till om man vill ha hela eller vara pinna på sidorna. Grejerna skulle ju lätt åka ut på sidorna annars. Vi valde ett och annat extra å ändrat lite plus induktionshäll och än så länge kostade Är vi uppe på 11700kr (utöver 2 milj) och vi ska kolla in kakel till köket om vi vill ha annat plus ugnen. Valde bort rostfri kyl å frys och med lucka över diskmaskin så vi har hela vita köksluckor. Lite kontrast ska det bli också. Jag får nog bli vän med en inredare som vill ge mig lite tips och råd när det är dags att flytta in!

På Derome Byggvaruhus å välja inredning.
(null)

Köket har vi valt andra handtag och bänkskiva i svart med trämönster och rostfri kökslist vid golvet. Och så dörrlucka till diskmaskin i vitt.
(null)

Badrummet har vi inte valt något extra och behöll det i grå/svart men granitgrå duschdörrar istället för klarglas, det blir nog skitsnyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge