Allting kostar

Lästid: 2 min

Kul med en hel ny lägenhet men det är inte gratis. Ibland undrar man varför de inte bygger saker och ring på ett vettigare sätt t ex utdragbar kökslådor, att sidoväggarna är inte ens halvhöga och man skulle välja till om man vill ha hela eller vara pinna på sidorna. Grejerna skulle ju lätt åka ut på sidorna annars. Vi valde ett och annat extra å ändrat lite plus induktionshäll och än så länge kostade Är vi uppe på 11700kr (utöver 2 milj) och vi ska kolla in kakel till köket om vi vill ha annat plus ugnen. Valde bort rostfri kyl å frys och med lucka över diskmaskin så vi har hela vita köksluckor. Lite kontrast ska det bli också. Jag får nog bli vän med en inredare som vill ge mig lite tips och råd när det är dags att flytta in!

På Derome Byggvaruhus å välja inredning.
(null)

Köket har vi valt andra handtag och bänkskiva i svart med trämönster och rostfri kökslist vid golvet. Och så dörrlucka till diskmaskin i vitt.
(null)

Badrummet har vi inte valt något extra och behöll det i grå/svart men granitgrå duschdörrar istället för klarglas, det blir nog skitsnyggt!

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge