Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Allt är inte rosafluff

Lästid: 1 min

Hur många har det så här hemma? Hur mycket man än plockar och städar så tar det inte många minuter innan det ser ut så här stökigt! Att en liten person kan bossar runt här! Nu ligger hon utslagen efter att har rivit ut alla leksakslådor. 

  
Jag ska strax hoppa in i duschen medan Tilda sover. M stack till Falkenberg på fotboll och fick punktering… plus att ikväll får vi en nattgäst på soffan för hans kompis var ute igår och hans jacka blev stulen med hemnycklar i jackan. Låssmed ska kontaktas imorn. Jaja. 

Uppdatering: bilen fick punktering så det blev ingen match på plats. De byte däck och körde hem bilen, fick till Andra Lång och där fick Ms kompis tillbaka sin jacka för den hängde kvar på klubben. De hamnade på Glenns Sportbar och hamburgare där var tydligen inget vidare enl. M.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge