Vafan… Inte igen! Jag har fått soleksem! Jag har suttit i skuggan för det mesta men idag är sol stark. Jag har fått knottrig hy å jag känner igen det här nu efter ett helvete chartertrip i Tunisien där jag spenderade halv veckan i rummet med kaput AC dessutom. Då fick jag vattenfyllda blåsor och krokodil-skinn typ på överarmen och överkroppen men även på låren.

Måste även erkänna att jag har inte smörjat in mig med solskydd så jag fick gå till apoteket och köpa nåt för hudallergier, solfaktor +60 för batn och infant höhöhö…och aftersun aloe vera utan tillsatser å paraben! Det är skitdyrt med solskyddsprodukter här och ännu dyrare på ön.

det finns så mnga sorter Aloe vera prudukter här så jag tog den som var fritt från allt skit som paraben, färgämne, doft, mentol, alkohol m.fl.

wpid-2014-01-24-17-47-38_deco.jpg