Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Allergisk mot sol, jag?

Lästid: 1 min

Vafan… Inte igen! Jag har fått soleksem! Jag har suttit i skuggan för det mesta men idag är sol stark. Jag har fått knottrig hy å jag känner igen det här nu efter ett helvete chartertrip i Tunisien där jag spenderade halv veckan i rummet med kaput AC dessutom. Då fick jag vattenfyllda blåsor och krokodil-skinn typ på överarmen och överkroppen men även på låren.

Måste även erkänna att jag har inte smörjat in mig med solskydd så jag fick gå till apoteket och köpa nåt för hudallergier, solfaktor +60 för batn och infant höhöhö…och aftersun aloe vera utan tillsatser å paraben! Det är skitdyrt med solskyddsprodukter här och ännu dyrare på ön.

det finns så mnga sorter Aloe vera prudukter här så jag tog den som var fritt från allt skit som paraben, färgämne, doft, mentol, alkohol m.fl.

wpid-2014-01-24-17-47-38_deco.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge