Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

För alla som ska ta över världen

För alla som ska ta över världen
Lästid: 2 min

För alla barn som ska ta över världen…

Både barnen sover jämte mig och drömmer sött. Tilda vill krama om min arm och Prim vill vara nära brösten. De söker sig till tryggheten hos mig. Just nu är de beroende av oss föräldrar. Vi kan ge de tryggheten och försöker spara till de för att ge de en bra startpott men ekonomiska trygghet är inte allt. Deras drömmar ska också kunna förverkligas och deras mål i livet stödjas.

Att vara föräldrar är att konstant vara oroliga för sina barn oavsett när de befinner sig i livets banor. Nu är mina två flickor små men de växer fort och snart kommer du vilja testa sina vingar i vida världen. Detta kan de göra med vi föräldrar som deras främsta stödpelare och med andra vuxna som kommer in i deras liv som t ex mor- och far föräldrar och lärare. Vi kan inte skydda de mot allt ont i världen men det är vi vuxna och vårt ansvar att peppa, bygga upp och stödja deras val i livet. Att de ska bli en bra kompis men också en bra världsmedlem. De ska bli en trygg individ som vågar förverkliga sina drömmar. Barnen är alla vuxnas ansvar. Det är de som är vår framtid när vi blir gamla.

Inlägget presenteras i samarbete med Länsförsäkringar, som vill stötta alla unga som ska ta över världen!

I en ny kampanj berättar Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän om sina långsiktiga insatser för att stötta dagens unga på olika sätt. Det är en viktig del av försäkringsbolagets omfattande arbete för att bidra till ett hållbart samhälle för alla dom unga som en dag ska ta över världen. Målsättningen med kampanjen är att få fler, både privatpersoner och företag, att engagera sig för att hjälpa barn och ungdomar. Länsförsäkringar sponsrar t ex med läxhjälp, en trygghetsvärd i en Göteborgsskola och samarbetar med BRIS för att motverka mobbing. 

Kampanjens tema är ”För alla som ska ta över världen” och som kampanjlåt används Lalehs låt ”Goliat” vars textrader förmedlar den positiva energi och framtidstro som Länsförsäkringar vill att dagens unga ska känna. Så att de får energi och växer som individer, får bättre självkänsla och en tro på att de kan förverkliga sina drömmar.

Länsförsäkringar presenterar dessutom resultatet från en ungdomsenkät som genomförts i samarbete med ungdomar.se, en av Sveriges största sajter för ungdomar. Enkätsvaren visar att så många som 35% saknar stöd av någon vuxen i sitt skolarbete och tvivlar på att de kommer uppnå sina drömmar. Detta innebär att det finns ett fortsatt stort behov av att stötta unga för att stärka dem och ge dem framtidstro.

/I samarbete med Länsförsäkringar

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge