Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Alla ❤️ Dag GIVEAWAY – Cupcakebok “Heidis Favoriter”

Lästid: 1 min

Nu kör jag en kort tävling på INSTAGRAM @thaimorsan

VINN “Heidis favoriter – cupcakerecept & dekorationstips”

TVÅ VINNARE!

Tävlingen avslutas SÖNDAG 14 feb kl.23:59

img_4586-1

 

Om boken…

“Denna bok är uppdelad i sju olika kapitel: citron, kardemumma, vanilj, special, choklad, helgdagar och dekoration. Du kommer märka att basrecepten är återkommande. Kryddning och fyllning förändras för att skapa nya smaker, detta för att göra bakningen enkel för dig. Även om det är enkelt kommer det vara
vissa justeringar för att få till det där lilla extra. Det sista kapitlet fokuserar på dekoration av dina cupcakes. Den innehåller en genomgång av hjälpmedel och verktyg, olika rostekniker och därefter inspirationsbilder på dekoration av dina bakverk. På nästa sida hittar du tips inför bakningen.

Om du är ute efter en specifik frosting eller fyllning, finns det ett index längst bak i boken.” – Bokus

 

/I samarbete med Heidi Bader – Bridge Books förlag

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Alla ❤️ Dag GIVEAWAY – Cupcakebok “Heidis Favoriter”

 1. Ohlalla det där såg inte fel ut 🙂
  Får nog ta och logga in på Instgram direkt och testa lyckan.
  Ha en mysig alla hjärtans dag föresten!
  Kram Pix

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge