Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Alice & Fox sänghimmel från Jollyroom

Lästid: 1 min

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

Tilda har fått en sänghimmel (fast hon kallar den för tält). Det är en puderrosa Alice & Fox sänghimmel som finns på Jollyroom för 599kr (ord.pris 999kr). 

Tilda har saknat sitt princesstält och har frågat efter den. Hon påminner gärna mig att hon vill ha ett tält eftersom jag slängde hennes gamla som gick sönder under flytten för snart exakt ett år sedan. Det var hål på tältets tak och tältet kunde inte stå rätt. Så jag kom på att en sänghimmel skulle vara bättre då det råder brist på plats för ett lektält i Tildas rum. 

Ikväll har Måns satt upp en lampkrok och Tilda har varit ivrig med att hjälpa. Allting måste hända på en gång. Nu sover Tilda i sitt “tält” med pappa.Hoppas att hon vill sova själv mer och mer. 

Det är fortfarande tomt på väggarna. Inredningshjälp kan behövas

Det ser ju extra mysigt ut med de två fönstren. Tyget är rätt tjockt och det känns ombonad

Gissa vem som kommer gömma sig i tältet när vi leker kurregömma? 

/Samarbete med Jollyroom

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Alice & Fox sänghimmel från Jollyroom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge