Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ajabaja bam bam

Lästid: 1 min

Kände mig småförkyld och sjuk så jag tog en tablett. Måste ju kurera mig för på fredag drar jag till Stockholm på Loppi-event och Deers bloggmiddag!  Slumrade till flera gånger under en film. Tilda pratade oavbrutet och lekte. Sedan vaknade jag av att Tilda slog mig med vällingflaskan så jag ropade “ajabaja Tilda!” och Tilda sa “nom, nom, tack, tack, nom” å jag upptäckte att jag hade ett fjärrkontroll i ena handen och min mobil i den andra. Tilda hade väl varit hjälpsam och tyckte att jag ska ha de när jag somnade. Jag somnade om så Tilda klättrade upp på mig och hoppade, sedan sa hon “bajsa, bajsa, kisshsa”. Groggy som jag var följde jag med Tilda till badrummet och byte bajsblöjan. Å gissa vem är det som ligger å snarkar nu…

Tilda lekte med min mobil och tog en selfie!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge