Fredag och jag kikade in i HMs nya renoverade butik i Nordstan som är ljusare och fräschare. Det var så mycket nytt i butiken så jag testade ut några plagg som blusar, klänningar och kavajer.

Ingenting satt så bra på mig som den lite längre kavajen eller blazern, 399kr.

Strosade vidare till aim’n för jag har inte varit i deras butik. Pratade en del med tjejen i butiken, hon kanske trodde jag var en mystery shoper hehe.

De var riktig sköna och jag testade i både XS och S då tjejen tyckte att jag skulle ha XS. S satt bättre och de kändes tjocka men inte tjockare än andra träningsbyxor. Testade och lämnade tillbaka till tjejen som lät lite besviken ut att jag inte köpte. Får leta upp 20% kupongen så kanske det blir ett par!

En kompis uttryckte sig att det finns ingen träningsbyxor som är värda 700kr men jag tycker att de kostar ju så pass mycket nuförtiden. Med nya träningskläder så blur det också roligare.

Ny bekantskap

Medan jag gick vidare så kom en lite äldre thaikvinna och frågade mig på thai om jag var thai haha! Hon undrade om var toaletter var så jag visade henne till en gratis. Hon tackade så mycket och ville ge mig torkade chili och allt. Hon berättade lite kort att hon skulle åka hem till Thailand snart och delade med sig av allt mat hon hade kvar. Jag tog emot ett litet paket thai surströmming ? Hon tyckte att jag såg snäll ut för hon såg inga andra thai och om hon var så kissnödig och visste inte vem hon skulle haffa. Vi byte nummer i alla fall.