Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ai Ramen (Stockholm)

Lästid: 1 min

Ej sponsrat inlägg!

Ai Ramen är Stockholms första ramenbar med egentillverkade nudlar! Med endast fyra ramen rätter och några små förrätter att välja bland har Ai Ramen tagit stockholmarnas med storm. Och vi var där igår för att testa.

Stället var fullt med kunder som satt och åt. Det var höga bord och träpallar. Våra två barnvagnar fick plats vid bordet och barnstolar fanns men lite trång var det. 

Jag åt en Spicy Ramen med vetenudlar, bläckfisk, grillade räkor, ägg, sojabönor, grillade majs och salladslök. Den var jättegod och jag som är en nudelätare och nudelälskare så tycker jag att det var godkänt för 145kr. 


Drycker var ganska dyr men gillar man att testa nya drycker så är det värt. Jag tog en Asahi ljuslager som jag delade med Måns. Måns testade en smaksatt Sake som var riktig god och en 4cl gick på 60kr. 


Måns syster M och J testade japanska “white ale” och “red rice ale”.


Och Prim vill också ha käk…

Notan gick på 412kr utan dricks. Annars dyr helglunch för att vara nudlar men de gjorde det bra och kunder trillade in hela tiden. Billigare att äta lunch under vardagar då nudlar kostar 95/115 istället för 145kr och en Asahi (40cl  från fat) 45kr istället för 60kr. 

Nu är det alltså inne att äta Ramen. Ändå längtar jag till thai “boat noodle”. 


Efter maten ville Måns till Hötorget och handla Tira de asado hos Latinamerika Livs. Det är revbensspjäll/short ribs av nöt som är svårt att få tag på i Göteborg enl. Måns. Och det köpte han två stora rader för strax under 5 kg (110kr/kg)! Det mesta är ju ben… suck. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge