Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Min gästblogginlägg hos Bambino är uppe! :)

Lästid: 1 min

Igår fick jag ett mail från Bambino att ett inlägg om min resa med Tilda och Måns som vi gjorde jan-mars 2014 skulle publiceras. Nu kan ni läsa den på Bambino – Color by You och Bambinos Facebookssida 🙂

Det var lite svårt att begränsa mig till 250 ord men jag antar att folk tröttnar att läsa om texten är längre än 350 ord och min text var på pricken 350 hehe. Det var lite av en överaskning också om vilka bilder Bambino vill använda eftersom de fick rätt många. 

Vi såg inte så snygga ut men efter vi levde iaf 50-50 strandliv och stadsliv. Det blev många bilder på Tilda och jag är kass på att ta selfie…

   

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge