Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

55 kg

Lästid: 1 min

Mitt i städningen fick jag för mig att väga mig haha! 55.1 kg! Size Happy liksom! 

Har äntligen kommit ner under 58 kg som var min startvikt när jag var gravid med Tilda. Med Prim så var start vikten på 53 kg (tror jag) och att komma ner till 52 kg är helt ok! 

Jag känner mig lättare! Jag känner att jag är inte så plupsig och ser inte heller ut som det igår jag jag tog på mig min tunika som jag köpte för ett år sedan då jag var gravid…och den satt tajt då. 

Jag ska dock inte tappa i storlek för XS kommer jag inte in nu och sedan kommer storlek S att vara pösig ju… Jag bantar inte och äter som jag behagar MEN jag äter konsumerar inte mycket alkohol och minskat mycket på läsk, särskilt på Cola. Nutella kan jag fortfarande skedar i mig då och då haha! 


Tilda har liksom sagt ” mamma har stor mage! Vad har du i magen? Mamma har inte bebis i magen nu”


Och den här plagget…Tilda ropade “vad har DU för konstig på dig mamma!”. Har vi en mode-polis hemma här eller? Kaxig sådan också! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge