Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

500 följare

Lästid: 1 min

Ni har väl inte missat att följa mig på Instagram @thaimorsan ?

Detta gör ni så klart precis som ni känner för. Många följer mig i hopp om att jag följer tillbaka och det beror ju vem och vad den personen använder sitt Instagramskonto till. Jag följer vissa gravida, kändisar men mest mat-nissar och kockar, restauranger, barnbutiker och alla som jag gillar och ger mig inspo. 

Jag har mitt Instagramskonto sedan Instagram kom men det är de senaste två åren som kontot har växt. Många som har lyckats har väl en nisch dvs resor, barn, träning, fina ljusa bilder osv i sitt flöde. Jag har min vardag, Tilda, mat…gott och blandat vill säga. Mitt liv i bilder liksom. 

Jag köper i alla fall inte mina följare och får kämpa vidare med att försöka få olika samarbete med företag. Ett inlägg om detta kanske kommer, några av mina bloggkollegor skulle nog hata mig för det 😬

  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “500 följare

  1. Jag installerade insta häromdagen när du nämde om att man kan sälja sina bilder där. Men jag fattar liksom ingenting 555 så jag ska nu ta bort det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge