Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

4th of July – på väg till Halmstad för lite fest

Lästid: 1 min

Nu är vi på väg till Halmstad, hem till Måns föräldrar. Vi ska fira “4th of July”. De har det varje år. Varför, det kan man undra. Måns faster var gift med en amerikan och så har de fortsatt med att ha fest varje år. Jag har inte varit med nångång men här kommer vi. I år blir det hela 19 pers, vet inte om de har räknat barnen. Tror de är alltid så många varje år eller så har antalet festgäster ökat fler och fler varje år. Free food, free booze, who doesn’t like that? Men Måns föräldrar är så snälla och gästvänliga å de tycker att det är kul med fest.

 Ingen Stars & Stripes… Har dock ett par tights med amerikanska flaggan. Den kommer kanske fram senare 😛

image

Tilda i sin nya bilbarnstol. Hon blev lite åksjuk för första gången. Tur att vi var i bilkö ut. Slocknat efter det. Ville inte ens äta kex…

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge