Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

40 år

Lästid: 2 min

Yeay hur känns det att fylla 40?

Det låter asgammalt men tror att det var värre att fylla 30 för då var man inte 20 längre. Och de enda gångerna man blir påmind om sin ålder är när man för visa leg. på Systembolaget. Jag får fortfarande visa leg och brukar langa fram mitt thailändska id-kort bara för att ?

Hur firar jag min 40-årsdag?

Tjuvstartade igår. Svärmor kom och var barnvakt. Jag var en runda på stan själv och shoppade lite nya underkläder på Hunkemöller och köpte med hämtmat från Woki till barnvakten och barnen.

Sedan var Måns och jag på en restaurang som jag hade kollat in men bokade inte bord. Vi hade inte spikat in något särskilt utan tog det som det kom.

En god middag och bio på en torsdag dan före dan. Ostronprovning & champagne på Isabelle restaurang & vinbar på Teatergatan plus mera mat och viner. Mer om Isabelle kommer i eget blogginlägg.

Efter middagen gick vi till Bergakungen och hoppade på en film som fanns att gå då. Det blev The Girl in the spider web. Se inte den, tråkig story och lam.

Champagnefrukost

Jag är inte van att bli uppvaktad med sång, presenter och frukost i sängen men i Måns familj gör de det. Måns gick till Coop och köpte frukost som han sedan ordnade fint.

Måns mamma hade med sig en halv flaska Pol Roger champagne. Man kan säga det var en återställare…

Måns gjorde en väldig god krämig äggröra, stekte bacon och korv. En riktig matig frukost!

Jag var redan uppe men Tilda jagade iväg mig och ville att jag skulle gå lägga mig igen. Så att alla kunde komma och väcka mig haha!

Iväg till Halmstad

Vi är på väg till Halmstad och blir kvar här över helgen. Imorn fyller Måns brors sambo också 40 år och deras som fyller 5 år, samma dag som sin mamma 🙂 Mora-familjen kommer ikväll också. Det blir väl mysigt. Min mamma är i Thailand och pappa åker ner på måndag. Det ser inte ljust ut för min moster som ligger på sjukhuset med bröstcancer och magcancer. Mina tankar går till henne och det är såklart jag vill se henne en sista gång. ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge