Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

4 tim hos frissan!

Lästid: 1 min

 Före – efter

wpid-PhotoGrid_1389263373198.jpg

Jag hade ju gått runt i fläta de senaste 2-3 veckorna för jag har inte orkat fixa håret och jag hade tappat hår halv huvudet 4 månader efter förlossningen och tappar fortfarande. Ändå har jag jättetjockt hår. Nu blir det en ändring efter att en försäljare sa så här flera gånger “- vad vill du äta idag, mitt barn?” Trodde hon jag var 15? När jag kom tillbaka med Tilda å Måns, försäljaren blev chockad och sa “-va? Har du redan barn?!…. det är inte lätt att gissa ålder på oss asiater, inte ens vi själv kan det haha

wpid-PhotoGrid_1389263228101.jpg

Så efter nudellunchen gick jag till frisören och Måns skulle hänga vid poolen med Tilda. Här i Thailand finns alltid tid. Jag skulle göra hi-light, färgning, klippning och styling. Hi-light var som slingor men här var det inget snack om vilka färger på slingorna. Jag valde i alla fall vilken färg, nåt mellan brun-blond. Under tiden jag blev ompysslad kunde jag få fotmassage och fixa naglar samtidig med det får bli nästa gång. Jag kollade runt i salongen och de flesta kunder passade på att göra flera behandlingar det ena efter det andra. Jag småpratade med personalen om turister å hår och många sa samma sak, att de tyckte att utländska hår är tunna och svåra att fixa. Kul, för i Sverige tyckte många frisörer att mitt hår var tjockt och svårt att fixa, i alla fall när jag vill göra slingor å det blev alltid orange å måste göras 2 gånger. Det tog 4 timmar att fixade till mig, kom in kl.12 och var klar kl.16! Hade 3 olika som tvättade mitt hår i omgångar, 2 som gjorde slingor å färgade och ägarinnan klippte själv.

Pris: 3000 baht (600kr)

wpid-PhotoGrid_1389263037433.jpg

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “4 tim hos frissan!

 1. Vilket strand tycker ni man ska åka till i Thailand. Vi funderar på thailand men vet inte vart en första gångs resa kan vara? Har ett barn som är 9 månade

  1. Funderar ni på charter eller på egen hand? De flesta barnfamiljer väljer Phuket/Khao Lak. Jag har kollat på de små öarna som Koh Lipe, Koh Mook, Koh Ngai och vi ska åka till ön Koh Samui om en vecka och ska ev. åka längst östkusten å mot Koh Chang men även flyga inrikes till några öar i södra Thailand. Jag tror att det är lätt att resa och vi gör det enkelt för oss att ta inrikes flyg med Nok air som ingår transfer buss/båt till de små öarna. Jag återkommer med svar när vi har varit på fler stränder efter Koh Samui 🙂

 2. Vilket strand tycker ni man ska åka till i Thailand. Vi funderar på thailand men vet inte vart en första gångs resa kan vara? Har ett barn som är 9 månade

  1. Funderar ni på charter eller på egen hand? De flesta barnfamiljer väljer Phuket/Khao Lak. Jag har kollat på de små öarna som Koh Lipe, Koh Mook, Koh Ngai och vi ska åka till ön Koh Samui om en vecka och ska ev. åka längst östkusten å mot Koh Chang men även flyga inrikes till några öar i södra Thailand. Jag tror att det är lätt att resa och vi gör det enkelt för oss att ta inrikes flyg med Nok air som ingår transfer buss/båt till de små öarna. Jag återkommer med svar när vi har varit på fler stränder efter Koh Samui 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge