Före – efter

wpid-PhotoGrid_1389263373198.jpg

Jag hade ju gått runt i fläta de senaste 2-3 veckorna för jag har inte orkat fixa håret och jag hade tappat hår halv huvudet 4 månader efter förlossningen och tappar fortfarande. Ändå har jag jättetjockt hår. Nu blir det en ändring efter att en försäljare sa så här flera gånger “- vad vill du äta idag, mitt barn?” Trodde hon jag var 15? När jag kom tillbaka med Tilda å Måns, försäljaren blev chockad och sa “-va? Har du redan barn?!…. det är inte lätt att gissa ålder på oss asiater, inte ens vi själv kan det haha

wpid-PhotoGrid_1389263228101.jpg

Så efter nudellunchen gick jag till frisören och Måns skulle hänga vid poolen med Tilda. Här i Thailand finns alltid tid. Jag skulle göra hi-light, färgning, klippning och styling. Hi-light var som slingor men här var det inget snack om vilka färger på slingorna. Jag valde i alla fall vilken färg, nåt mellan brun-blond. Under tiden jag blev ompysslad kunde jag få fotmassage och fixa naglar samtidig med det får bli nästa gång. Jag kollade runt i salongen och de flesta kunder passade på att göra flera behandlingar det ena efter det andra. Jag småpratade med personalen om turister å hår och många sa samma sak, att de tyckte att utländska hår är tunna och svåra att fixa. Kul, för i Sverige tyckte många frisörer att mitt hår var tjockt och svårt att fixa, i alla fall när jag vill göra slingor å det blev alltid orange å måste göras 2 gånger. Det tog 4 timmar att fixade till mig, kom in kl.12 och var klar kl.16! Hade 3 olika som tvättade mitt hår i omgångar, 2 som gjorde slingor å färgade och ägarinnan klippte själv.

Pris: 3000 baht (600kr)

wpid-PhotoGrid_1389263037433.jpg