Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

4 juli & Stora Delsjö strand

Lästid: 1 min

Nu har vi det så gott med vädret här i Göteborg med sol och badväder hela veckan!

Igår åkte vi till Stora Delsjö Strand där vi har varit en gång tidigare men det var så mulet och kallt, Tilda var liten och det öste mer regn… en typisk svensk sommar.

Den här gången blev det sol hela dagen och barnen badade trots att det bara var 18 grader i vattnet. Jag badade också eller ja halva mig för att Penny flöt omkring och trampade med benen i vattnet så att hon kom längre och längre ut. Det tyckte hon såklart var skoj att hon fick ut mamma i det kalla vattnet. Ett gäng småkillar lekte runt oss också och tyckte väl det var kul att skvätta på mig. Brrr….

Efter 3 timmar i solen och jag under parasollet åkte vi hem för att jag sedan skulle cykla och hämta paket och handla. Måns föreslog hamburgare och han grillade på vår lilla campinggrill. Barnen fick grilla marshmallow och Tilda ville doppa i Nutella. Hon vet hur man kan lyxa till det alltså haha

Måns köpte en ny blender på rea när Tilda och jag var på pressresan i Danmark förra veckan så nu kan vi göra smoothie och shakes igen.

Till barnen gjorde han en Peanut butter shake med vaniljglass och marshmallows som var riktig nice! Vi åt högrevhamburgare med cheddarost och karamelliserad lök. Jag gjorde sweet potatoes fries.

Hur spenderar du din sommardag?

Vi har inga planer idag men det blir säkert bad och strand igen. Imorn kommer min vän med familj och då blir det massor man matlagning och leka med tvillingbebisar! 😉

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge