Nu har vi det så gott med vädret här i Göteborg med sol och badväder hela veckan!

Igår åkte vi till Stora Delsjö Strand där vi har varit en gång tidigare men det var så mulet och kallt, Tilda var liten och det öste mer regn… en typisk svensk sommar.

Den här gången blev det sol hela dagen och barnen badade trots att det bara var 18 grader i vattnet. Jag badade också eller ja halva mig för att Penny flöt omkring och trampade med benen i vattnet så att hon kom längre och längre ut. Det tyckte hon såklart var skoj att hon fick ut mamma i det kalla vattnet. Ett gäng småkillar lekte runt oss också och tyckte väl det var kul att skvätta på mig. Brrr….

Efter 3 timmar i solen och jag under parasollet åkte vi hem för att jag sedan skulle cykla och hämta paket och handla. Måns föreslog hamburgare och han grillade på vår lilla campinggrill. Barnen fick grilla marshmallow och Tilda ville doppa i Nutella. Hon vet hur man kan lyxa till det alltså haha

Måns köpte en ny blender på rea när Tilda och jag var på pressresan i Danmark förra veckan så nu kan vi göra smoothie och shakes igen.

Till barnen gjorde han en Peanut butter shake med vaniljglass och marshmallows som var riktig nice! Vi åt högrevhamburgare med cheddarost och karamelliserad lök. Jag gjorde sweet potatoes fries.

Hur spenderar du din sommardag?

Vi har inga planer idag men det blir säkert bad och strand igen. Imorn kommer min vän med familj och då blir det massor man matlagning och leka med tvillingbebisar! 😉