Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

4-hjuling för barn???

4-hjuling för barn???
Lästid: 1 min

Öhm… Tittade nyss på TV4 News och det finns tydligen fyrhjulingar för barn, som är från 4 år å många barn har omkommit och trots det får man sälja sånna för att barnen ska kunna köra. Jag skulle inte tillåta Tilda t ex köra en vattenskooter ensam när hon är 4 bast, utan hjälm å allt. Här har många barn dött av att åka/köra fyrhjulingar enl. nyheten och de rände runt i skogen å de hade väl hjälm? Var var de vuxna då?

Bild: 352kvm.vimedbarn.se

image

 

Back to basic…

image

Ps. det verkar som det är massa bugg på Minbebis.com för denna version av i lägget kom inte upp som jag hade tänkt mig. Därför en uppdatering om ni har sett den förra som jag var inte riktig klar med. Ds

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge