Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

4 dagar kvar

Lästid: 2 min

Yes! Nu börjar det dra ihop sig… på måndag reser vi till Bangkok!

I söndags när vi kom hem till mina föräldrar i Tumba (som ligger 25km söder om Stockholm) sa mamma… “ta våra resväskor! Eran är för små!”…döööh öhöhöhö! Och jag har glott på våra Epic Discovery resväskor i flera dagar nu å tänkte, fan varför köpte inte vi den största storleken! Vi tog de näst-största. Tyckte det var lagom och räckte med att proppa 20kg i dem. Jag får väl knycka en av deras enorma resväskor.

Alltså, när jag reste till Thailand så brukade jag inte ha med så mycket till mig själv. Det har alltid varit massa grejer till andra. En gång hade jag med 2 bag in box viner, olivoljor, massor av choklad och pasta å hade övervikt höhö. Den här gången är det mycket av Tildas saker. Vi packar med lite välling, gröt, blöjor, badblöjor och kläder som hon har fått men inte kunnat använda för att de var lite stora och tunna. Resten finns att köpa och efter lite research så kostar blöjor och modermjölksersättning lika mycket som här i Sverige.

Det som inte finns att köpa eller måste verkligen leta efter är TAMPONGER! Jag säger det igen… TAMPONGER finns inte i Thailand eller så är det svårt att hitta. Min thai-vännina som var i Sverige på besök för nåt år sedan, hon visste inte ens vad det var när en tampong ramlade ut från min handväska. När hon frågade vad det var så sa jag på skoj att det stoppar man upp i näsan ifall man får näsblod… hahaha… skämt åt sidor men allvarligt talat… det finns inte där. Varför? Behöver jag svara på den frågan? Jag tror att man vill inte uppmuntra kvinnor att föra in något… say no more…! Om jag hittar tamponger på hyllorna så hojtar jag till.

I nästa inlägg ska jag försöka sammanställa en packlista. To be continued 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge