Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

4 års kontroll hos tandläkaren 

4 års kontroll hos tandläkaren 
Lästid: 1 min

Aah vilken stress på morgonen även vi har bara 5 min till tandläkaren! Prim är supersnorig och Tilda bara allmänt bångstyrig… men vi hann precis dit.


När vi kom dit så fick vi direkt komma in efter att vi checkade in. Tilda fick sitta i tandläkarstolen men hon blev blyg. Så hon fick sitta på mig och efter lite övertalande så vågade hon även öppna och gapade stort för att så att tandsköterskan kunde kika i hennes mun. Vi pratade även om måltider, socker och tandborstningen.

Dette helt mirakulöst att Tilda inte har några tandtroll! Lördagsgodis är ibland inte bara på lördags om vi ska vara ärliga här. Bullar, jos, glass, Nutella, Oboy oj oj… Det var klart att vi skulle få höra att vi måste minska på sockret hit och dit. Vi har lyssnat och noterat.

Jag frågade om Tildas stora mellanrum mellan tänderna. Det är superbra att ha det så! Det är högre risk att tänderna blir täta och svårborstade om de sitter tätt. Det är ärfligt det här med tänder och mina är mycket tajtare nu och svårt att fånigt en tandtråd också.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge