Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

39.1 feber

Lästid: 1 min

via Instagram http://ift.tt/1qp9dig
Här är feber hela natten. Tilda var redan ganska varm igår vid 20-tiden. Hon somnade å sov i typ 1 tim men vaknade å piggnade till. Ville ha oss båda i sängen och sedan rullade hon runt 360grader och vill ligga på mig. Hon kunde inte somna om eller komma till ro. Sedan precis som jag misstänkte att hon skulle kräkas i o m hon flippade runt så mycket, så det om upp lite välling men den här gång blev hon inte alls ledsen och grät. Vi gav henne en stolpill å det blev hon inte glad över. Måns skulle få ge henne den men han visste inte hur och vågade nog inte så medicinen smälte i handen. Hon fick en pill för 5-10kg men det hjälpte inte. Nu på morgonen när vi har tagit tempen på Tilda så blev det en större pill i rumpan för 10-15kg. Men hon är ändå pigg och pratglad som alltid när hon har feber!
Hon pratar dessutom i sömnen. En gång var det “BAJS!’, förra veckan “bebis” och nyss lyfte hon upp huvud och sa “blääääb”…. hahaha
Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “39.1 feber

  1. stackarn! Jag och Tuva är golvade med feber, hosta, ont i hals, bihålor och öron.. fy asså!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge