36 är det nya 26 haha…nää. Om jag kunde vrida tillbaka tiden… Grattis till mig!

Mycket lugnt dag idag! Kom på mitt i natten att jag kanske ska besöka thai-buddistiska tempel i Tuve/Hisingen men sedan har jag inte förberett nåt att ta med som t ex mat eller nödproviant som munkarna kan få. Jag ville gör bot å allmosa alltså. Skänka och samla lite karmapoäng typ. Det blev inte av. Munkarna måste äta deras ända måltid innan kl.12 så det sket sig…ursäkta språket. “Buddha finns inom dig” brukar mamma säger… Gud är med dig typ. Buddha är ingen gud… men vi thai avgudar allt möjligt till och med hustomtar. Jag fåt samla goda karmapoäng annan gång. Thai gillar att gå till tempel å önskar sig alkt gott å tur i livet bnär de fyller år och på nyår. Jag har inte gjort nåt sådant på säkert 20 år!

Vi firade min dag bara vi 3. Måns hade bokat bord på Cuckoo’s Nest på Radisson Blu Riverside på Lindholmen så det var bara 15 min promenad dit hemifrån. Vi har tänkt testa deras brunch många gånger men det blev aldrig av, tills nu. Som vanligt var jag inte superimpinerad på utbudet MEN det mesta var bra. Äggröran här var perfekt. Juice ingick inte! Jag vill ha tomatjuice på alla brunchställen! Servisen var bra MEN de var inte
duktiga med att fylla på skedat på buffébordet. Tilda fick en bumbo att sitta på och de satte bumbon och Tilda på en stol å vi fick bord för 2. Det det blev lite tokigt så jag fick lyfta Tilda sittande i Bumbon över till soffan å satt jämte mig. Vi åt dessert vid soffgruppen så Tilda kunde leka av sig.

När det var dags att betala så gick allting på 430kr. Jag frågade om barn under 2 år äter gratis? Den trevliga servitlren svarade med att ALLA barn kostar då de tar upp plats MEN han tyckte att det var en fin söndag så han bjöd på det! Hon åt ju bara en liten pannkaka, en klick äggröra, sög på en liten krispig bacon, en smoothie shot å en tesked chokladkaka plus att vi fick ett bord för 2, med uppdukning för 2. Hon tog inte upp plats. Tycker inte att barn under 4 år ska betala fullpris. Vi slapp i alla fall beyala för Tilda.

Tilda somnade fort i barnvagnen och nör vi kom hem så blev vi en med soffan. Började se på en film men Tilda vaknade så klart så det blev ingen film. Nuförtiden kan vi vuxna inte se en långfilm tillsammans i lugn och ro… Å har vi tur så kan vi se andra halvan av filmen inom en vecka haha.

Hoppas på ett händelserikt år… och massa tur!

image