Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

30 grader i februari

Lästid: 1 min

Zappade på tv och plöstligt var programmet där och skulle strax börja, tjihoo! 

Första säsongen var riktig tragisk och nu ska serien handla om alla karaktärer i Sverige/Göteborg och Thailand/Phuket. 

Det var också lite kul att en kille på Svt som har jobbat med tv-crewet nere i Thailand hittade till min blogg och bad om lite hjälp… Hans fråga var “var hittar jag thailändare i Göteborg?”… alltså att han tyckte om thaifolk så mycket och ville träffa fler i Sverige 😉 Han fick råd att gå till Thai templet här ute i Tuve på Hisingen och håll utkik efter större fester som thaiföreningen arrangerar…hehe. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge