Thaimorsan

Familjeliv & Matglädje

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

3-rätters nyårssupé 2015

Jag gillar verkligen inte att handla samma dag som festdag och vill ha framförhållning. Tyvärr blev jag seg av graviditeten, förkylningen, halsen var tjock och hostan tog sig på nätterna. Ändå orkade jag efter en powernap. Fram med handspriten. Började preppa runt kl.15, gästerna kom 18:45 och runt 19:15 mumsade vi. Allt detta tog sin lilla tid när man har en liten med stor vilja och en man som behövde order… 😉😂😝✌🏼️🎉

Vad åt ni på Nyår? Här var min meny 😊

  
För att göra det enkelt så höll jag menyn kort och ingredienserna ganska få. Jag fick tag på Fröya Lax istället för Salma lax men den var lika fin och menyn blev räddad 🙂

Denna meny kostar 150-200 kr/pers för endast råvarorna…bra råvaror! 

Förrätt: Fröya sashimi och wasabi-limesoja med avocado som tillbehör

  

Huvudrätt: Five-spices ankbröst med rostade polkabetorsallad och björnbär-blåbärssås

 

Dessert: Creme Brûlée med färska bär

  
 

2 kommentarer om “3-rätters nyårssupé 2015

  1. Alltså Siranee! Det här var helt fantastiskt gott! Jag kan inte komma på när jag åt något så här gott sist och det var iaf inte hemma hos någon. Jag har nog aldrig ätit så gott “hemlagat” nån gång! Men du är ju kock så det är kanske inte så konstigt! Jag ska iaf spara recepten när du lägger upp dom och göra ett försök att laga det hemma 🙂

  2. Pingback: Nyårsfirande 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge