3-rätters nyårssupé 2015

Lästid: 2 min

Jag gillar verkligen inte att handla samma dag som festdag och vill ha framförhållning. Tyvärr blev jag seg av graviditeten, förkylningen, halsen var tjock och hostan tog sig på nätterna. Ändå orkade jag efter en powernap. Fram med handspriten. Började preppa runt kl.15, gästerna kom 18:45 och runt 19:15 mumsade vi. Allt detta tog sin lilla tid när man har en liten med stor vilja och en man som behövde order… 😉😂😝✌🏼️🎉

Vad åt ni på Nyår? Här var min meny 😊

  
För att göra det enkelt så höll jag menyn kort och ingredienserna ganska få. Jag fick tag på Fröya Lax istället för Salma lax men den var lika fin och menyn blev räddad 🙂

Denna meny kostar 150-200 kr/pers för endast råvarorna…bra råvaror! 

Förrätt: Fröya sashimi och wasabi-limesoja med avocado som tillbehör

  

Huvudrätt: Five-spices ankbröst med rostade polkabetorsallad och björnbär-blåbärssås

 

Dessert: Creme Brûlée med färska bär

  
 

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge