Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

3-rätters nyårssupé 2015

Lästid: 1 min

Jag gillar verkligen inte att handla samma dag som festdag och vill ha framförhållning. Tyvärr blev jag seg av graviditeten, förkylningen, halsen var tjock och hostan tog sig på nätterna. Ändå orkade jag efter en powernap. Fram med handspriten. Började preppa runt kl.15, gästerna kom 18:45 och runt 19:15 mumsade vi. Allt detta tog sin lilla tid när man har en liten med stor vilja och en man som behövde order… 😉😂😝✌🏼️🎉

Vad åt ni på Nyår? Här var min meny 😊

  
För att göra det enkelt så höll jag menyn kort och ingredienserna ganska få. Jag fick tag på Fröya Lax istället för Salma lax men den var lika fin och menyn blev räddad 🙂

Denna meny kostar 150-200 kr/pers för endast råvarorna…bra råvaror! 

Förrätt: Fröya sashimi och wasabi-limesoja med avocado som tillbehör

  

Huvudrätt: Five-spices ankbröst med rostade polkabetorsallad och björnbär-blåbärssås

 

Dessert: Creme Brûlée med färska bär

  
 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “3-rätters nyårssupé 2015

  1. Alltså Siranee! Det här var helt fantastiskt gott! Jag kan inte komma på när jag åt något så här gott sist och det var iaf inte hemma hos någon. Jag har nog aldrig ätit så gott “hemlagat” nån gång! Men du är ju kock så det är kanske inte så konstigt! Jag ska iaf spara recepten när du lägger upp dom och göra ett försök att laga det hemma 🙂

  2. Pingback: Nyårsfirande 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge