Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

3 oväntade nattgäster och bouillabaise

Lästid: 1 min

Igår ringde Måns barndomsvän Anders att han med fru Emma och en Hannes på snart 2 år var på väg till oss från Stockholm. De skulle vidare till Halmstad idag men tog en sväng till oss och sov över. Jättekul och det är första gången vi har en hel familj här i vår 2a på 65kvm.

Tilda och jag stod vid fönstret när familjen kom. Tilda avvaktade med att hälsa och det tog typ 15 min och då hade hon observerat de klart. Sedan började hon gå till de själv och vilja prata å busa.

image

Vi bjöd på bouillabaise med aioli, hemlagad så klart! Det var godkänt enl. Hannes 🙂 Sedan är det inte ofta jag korkar upp mina viner i min vinsamling! Jag har inte så mnga vita viner men vi drack en som jag köpte med från vår resa i Toscana direkt på vingården 🙂 Det var utmärkt vin och gästerna gillade det också.

Bouillabaisen är på lax, kummel, kolja, blåmusslor, färska räkor, fänkål, stjälkselleri, apelsin, citron, tomat, timjan, saffran, vittvin och fiskfond.

image

Efter maten så var barnen igång, de lekte rätt bra tillsammans och busade med varandra. Fick inte de att somna förrän kl. 23, sedan satt vi mammor och pappor å tjötade med lite vin i köket till kl.1 🙂 Trevligt!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge