Igår ringde Måns barndomsvän Anders att han med fru Emma och en Hannes på snart 2 år var på väg till oss från Stockholm. De skulle vidare till Halmstad idag men tog en sväng till oss och sov över. Jättekul och det är första gången vi har en hel familj här i vår 2a på 65kvm.

Tilda och jag stod vid fönstret när familjen kom. Tilda avvaktade med att hälsa och det tog typ 15 min och då hade hon observerat de klart. Sedan började hon gå till de själv och vilja prata å busa.

image

Vi bjöd på bouillabaise med aioli, hemlagad så klart! Det var godkänt enl. Hannes 🙂 Sedan är det inte ofta jag korkar upp mina viner i min vinsamling! Jag har inte så mnga vita viner men vi drack en som jag köpte med från vår resa i Toscana direkt på vingården 🙂 Det var utmärkt vin och gästerna gillade det också.

Bouillabaisen är på lax, kummel, kolja, blåmusslor, färska räkor, fänkål, stjälkselleri, apelsin, citron, tomat, timjan, saffran, vittvin och fiskfond.

image

Efter maten så var barnen igång, de lekte rätt bra tillsammans och busade med varandra. Fick inte de att somna förrän kl. 23, sedan satt vi mammor och pappor å tjötade med lite vin i köket till kl.1 🙂 Trevligt!