Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

295 km kvar till Sthlm

Lästid: 1 min

Var är vi nu när det är typ 30 mil kvar? 🙂 Dagens mattefråga haha! Nejdå. Vi åkte från Halmstad 11.40 och 13:40 har vi hunnit till Jönköping! Det är runt 30 mil kvar till Tumba, söder om Stockholm. Enl. bilens gps så ska vi vara framme runt 16:40. Ganska fort ändå. Hade tänkt mig kl. 18. 

Just nu är det soligt på vägarna och knte så mycket trafik. Måns har kört med en kort kisspause och Tilda somnade för 30 min sedan. Hon har mumsat thai köttbullar, druckit välling och “stark vatten” dvs Loka. Hon har varit på gott humör och vaken tills nu. Hon verkar må bra och inte åksjuk…än. 

Förra sommaren var hon åksjuk typ hela färden till Mora och Stockholm och spydde minst två gånger vid varje sträcka! Nu har vi bytt bil och bilbarnstolen lutar lite mer bakåt plus att hon har lite mer benutrymme.  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge