Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

29,1 grader het luft!

Lästid: 1 min

Nu ligger vi utslagna i sängen. Värmen gör inte alla glada som man skulle kunna tro. Alla vi har typ kortstubin idag…även lilla Prim! 

Dagen började med att Måns var förkyld och Tilda tyckte också att hon var förkyld så vi avvaktade med att gå till förskolan. Sedan blev det ingen förskola för Tilda ville också vara med och bada Prim… och hoppade i badbaljan och skvätte på Prim. Stackars Prim som får varken sova eller bada i fred! 


Sedan bestämde jag med Emma att vi skulle träffas på Plikta så att Lucas och Tilda skulle leka. Jag är väl som många thai som inte gillar att vara i solen. Måns älskar att säga det till alla “Siranee gillar inte sol”…jo jag gillar sol men jag gillar inte att ligga på stranden och grilla mig själv! 


Väl där på Plikta så ville Tilda hem… för att hämta sin baddräkt! Det var vattenlek där hon ville verkligen hem och hämta baddräkten! Ja vi får packa ner baddräkten också nästa gång vi ska nånstans. 


Efter det skulle vi äta glass och alla fick glass utom jag för Tilda ville inte dela med sig. 

Och Prim…hon är oftast glad, när mamma är i närheten eller om hon får hänga och titta över mina axlar. Hon har fått värmeutslag och om hon får bestämma så vill hon klibba fast vid tuttarna. Det är inte så konstigt kanske att Prim också vill släcka törsten när det är så här varmt. 

Imorn ska det också bli strandväder jippie! Hoppas ingen vaknar på fel sida dom idag! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge