Nu ligger vi utslagna i sängen. Värmen gör inte alla glada som man skulle kunna tro. Alla vi har typ kortstubin idag…även lilla Prim! 

Dagen började med att Måns var förkyld och Tilda tyckte också att hon var förkyld så vi avvaktade med att gå till förskolan. Sedan blev det ingen förskola för Tilda ville också vara med och bada Prim… och hoppade i badbaljan och skvätte på Prim. Stackars Prim som får varken sova eller bada i fred! 


Sedan bestämde jag med Emma att vi skulle träffas på Plikta så att Lucas och Tilda skulle leka. Jag är väl som många thai som inte gillar att vara i solen. Måns älskar att säga det till alla ”Siranee gillar inte sol”…jo jag gillar sol men jag gillar inte att ligga på stranden och grilla mig själv! 


Väl där på Plikta så ville Tilda hem… för att hämta sin baddräkt! Det var vattenlek där hon ville verkligen hem och hämta baddräkten! Ja vi får packa ner baddräkten också nästa gång vi ska nånstans. 


Efter det skulle vi äta glass och alla fick glass utom jag för Tilda ville inte dela med sig. 

Och Prim…hon är oftast glad, när mamma är i närheten eller om hon får hänga och titta över mina axlar. Hon har fått värmeutslag och om hon får bestämma så vill hon klibba fast vid tuttarna. Det är inte så konstigt kanske att Prim också vill släcka törsten när det är så här varmt. 

Imorn ska det också bli strandväder jippie! Hoppas ingen vaknar på fel sida dom idag!