Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

22 min egentid

Lästid: 1 min

Måns brukar kivas med att JAG tar lång tid på mig att göra mig iordning! 2 timmar brukar han säga! Jag tycker så klart inte det. Är det helg så vill jag ju passa på och stå i duschen lite längre utan att någon hänger vid badkarskanten eller rycka i duschdraperiet å titta på mig.

Vad gjorde Måns? Jo, han tog tid förra söndag om jag minns rätt.

IMG_5280.JPG
20 min! Det var det tog. Från att jag hoppade in i duschen (ej tvätta håret), klädde på mig och sminkade mig… utan stress, utan någon som störde eller jäktade!

Han lät tiden gå längre… Å utbrast sedan.., “det var inte mer än så?! Hmm”. Man får aldrig ha egentid som morsan eller?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge