Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En väldigt god macka…not!

Lästid: 1 min

Måns kom hem igår och lagade “en väldig god macka” ur boken “80 väldigt goda mackor”. Det finns till och med fenomenet #80VGM och podcast om bara 80VGM. Detta är så Måns.

Jag och mackor… älskar rostad toast med Nutella! Så du förstår…jag gillar sandwiches, men att äta mackor som stora baguetter och frallor gör jag bara när jag måste. Bröd är gott när det är nybakt…


Ur kokboken “80 Väldigt goda mackor”. Måns har lagat. 

Den här var en saltbomb med bacon, fetaost, soltorkade tomater, och rödpesto. Osten var gammal, syrlig och smakade jäst. Jag tog två tuggor, pillade ut toppingen och åt men resten åkte i papperskorgen. Måns undrade om jag slängde mackan så svaret var ett ärligt ja. Otacksamt? Ibland experimenterar jag mycket och alla kokböcker är inte roliga att slösa pengar på. Nu gjorde han ur ett recept så vi får se om vi hittar en eller två favoriter…

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “En väldigt god macka…not!

 1. Hihi, alltid kul att testa ngt nytt och att inte vara rädd för att experimentera lite 😉 Det får ju också då gärna smaka lite gott,hihi.

  1. Haha nejdå vi e absolut inte rädda för att experimentera och ibland blir det inte gott ?

 2. “Jag och mackor… älskar rostad toast med Nutella! Så du förstår…”

  Det här fick mig att skratta högt! Dina smaker är mer åt det enkla hållet och inte något maffigt när det gäller bröd. Påminner mig så mkt om min mans smak när det gäller maffiga och kreativa mackor.

  Jag köpte en ny kokbok om cake pops för det låter roligt att fixa sådant med barnen.

  1. Hahaha jaaa! Ibland kan jag vara enkel. Åt faktiskt det idag till frukost, dubbel rostade med Nutella ? men asså Måns mackor som han gör efter olika kokböcker har varit dyra, maffiga som passar en grottaman att svullna liksom.

 3. Då skall du inte pröva ångad vitt toastbröd doppad i kondenserad mjölk. Så himmelsk gott. Skall nog fixa det imorgon så min stora få i sig lite mer fast föda än vad jag har lyckats få i henne de senaste dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge