Precis så! Vår lördag bestod av ett spontant besök på bio som jag skickade Måns och Tilda på. De såg en förhandsvisning av Klas Klättermusen som MatHem bjöd på sina kunder och jag ansökte om biljetter. Det var barntillåtet men Prim är förliten tyckte jag plus att hon sov då och barnvagnen fick man ställa utanför salongen. Så jag strosade runt i stan istället medan far och dotter var på bio. Filmen var 1 timme 15 min så det var lagom. Tilda satt i alla fall hela tiden och tittade men när jag frågade om filmen så kom hon inte ihåg nåt haha!


Nästa spontant besök var att Emma & familjen kom på tapas. Det var tänkt att vi mammor skulle bada i spa-badet men vi kom inte åt nyckelskåpet så det blev inget. Då pyste vi till den lokala krogen Antibabarus i ett par timmar hehe! 


Söndag blev ganska lugn. Det blev ju en timme mindre att sova med tidsomställningen. Måns var ute och lekte med Tilda. Sedan tog han en joggingrunda och kom hen och lagade till rödspätta och mos till middag. Jag passade på och kollade på en rolig film medan Prim och Tilda tog en tupplur. Bad Moms hette filmen haha!