Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Spontant besök & tapas

Lästid: 1 min

Precis så! Vår lördag bestod av ett spontant besök på bio som jag skickade Måns och Tilda på. De såg en förhandsvisning av Klas Klättermusen som MatHem bjöd på sina kunder och jag ansökte om biljetter. Det var barntillåtet men Prim är förliten tyckte jag plus att hon sov då och barnvagnen fick man ställa utanför salongen. Så jag strosade runt i stan istället medan far och dotter var på bio. Filmen var 1 timme 15 min så det var lagom. Tilda satt i alla fall hela tiden och tittade men när jag frågade om filmen så kom hon inte ihåg nåt haha!


Nästa spontant besök var att Emma & familjen kom på tapas. Det var tänkt att vi mammor skulle bada i spa-badet men vi kom inte åt nyckelskåpet så det blev inget. Då pyste vi till den lokala krogen Antibabarus i ett par timmar hehe! 


Söndag blev ganska lugn. Det blev ju en timme mindre att sova med tidsomställningen. Måns var ute och lekte med Tilda. Sedan tog han en joggingrunda och kom hen och lagade till rödspätta och mos till middag. Jag passade på och kollade på en rolig film medan Prim och Tilda tog en tupplur. Bad Moms hette filmen haha! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge