Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

20 min och en flicka rikare!

Lästid: 1 min

Det gick fort och vi alla mår prima, dock har jag lite svårt att gå men fick ingen större bristningar…en v-formad bristning sa bm. Hon sydde mig ändå och pratade om Thailand där hennes son med sin thaitjej bor och allt möjligt. 

  

Jag är glad att jag hamnade på Spec.förlossningen och min bm var super bra. Hon peppade och coachade på som bara det. Det var riktig action och det var som på film när jag höll på i och 20 min plus 10 kraftiga krystvärkar senare tittade “Prim” ut. 

Vi har fortfarande inget namn men hon har gått ett thai-smeknamn “Prim”…man kan tro att det är Primrose från Hunger Games hehe. 

Så 20 min tog det, med mycket fokus och power som Hulken…tittade hon ut. Och hennes förlossningshistoria kommer såklart 😊 

  

Tack för alla gratulationer på Instagram och Facebook där jag var snabbare med att uppdatera.  

Print Friendly, PDF & Email

11 kommentarer om “20 min och en flicka rikare!

  1. Men gud så underbart!! Grattis till tillskottet!!

  2. Åh så söt hon är!! Stort Grattis till lilla tjejen <3 Skönt att ni mår bra allihopa och så fort det gick! Du ser så fräsch och fin ut på bilden att man kan inte tro du precis fött barn. Grattis igen och stor kram.

  3. Namn: Leia (tänker på prinsessan Leia här), Leah, esther, esmeralda, estelle;) 20min du är grym som sagt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge