Det gick fort och vi alla mår prima, dock har jag lite svårt att gå men fick ingen större bristningar…en v-formad bristning sa bm. Hon sydde mig ändå och pratade om Thailand där hennes son med sin thaitjej bor och allt möjligt. 

  

Jag är glad att jag hamnade på Spec.förlossningen och min bm var super bra. Hon peppade och coachade på som bara det. Det var riktig action och det var som på film när jag höll på i och 20 min plus 10 kraftiga krystvärkar senare tittade “Prim” ut. 

Vi har fortfarande inget namn men hon har gått ett thai-smeknamn “Prim”…man kan tro att det är Primrose från Hunger Games hehe. 

Så 20 min tog det, med mycket fokus och power som Hulken…tittade hon ut. Och hennes förlossningshistoria kommer såklart 😊 

  

Tack för alla gratulationer på Instagram och Facebook där jag var snabbare med att uppdatera.