Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

20 – 8

Lästid: 1 min

Vi lyckades lägga Tilda kl.20 igår och det var ett stort protest så klart. Jag fick stå och blockerade dörren så att hon inte skulle öppna och smita ut. Efter 5 min av skrik och gråt så lade hon sig på golvet som en liten hund. Seden kom hon upp på benen igen och typ kramade om mina ben. Då bar jag iväg henne till vår säng och vi alla tre låg och tittade på ljuset som lyste på taket från Cloud B nattlampa Grodan som vi fick från Beauty Time bloggeventet i måndags. Då trotsade hon och sade “nej” och kröp å släckte Grodan! Då tände Måns på sänglampan och hon släckte hen med! Å så lade hon sig å försökte sova…och ville ha min ena arm som kudde. Hon somnade på 10 min tror jag och klockan var strax innan 20. Hon vaknade lite vid 21:40 men somnade om igen när jag lade mig bredvid i 10 min.

Sedan kunde vi mamma och pappa komma på de sista avsnitten för säsong 5 av Walking Dead hehe. Själv lade jag mig kl.1 då jag fastnade för en gammal film “Man on fire” med Denzel Washington.

Jag fick väcka Tilda kl.8 för att göra oss klara för dagis. Lämningen gick också hur bra som helst. Hon typ skuttade in till dagis och gick å satte sig direkt med B men var först lite avvaktande då det var inskolning och nya ansikten på både föräldrar barn.

Får se om vi lyckas lägga Tilda senast kl.20 ikväll med. Annars har hon töjt på läggdags och vägrade sova förrän midnatt när hon var sjuk eller när vi båda var lediga.

Tilda och nattlampan

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge