Vi lyckades lägga Tilda kl.20 igår och det var ett stort protest så klart. Jag fick stå och blockerade dörren så att hon inte skulle öppna och smita ut. Efter 5 min av skrik och gråt så lade hon sig på golvet som en liten hund. Seden kom hon upp på benen igen och typ kramade om mina ben. Då bar jag iväg henne till vår säng och vi alla tre låg och tittade på ljuset som lyste på taket från Cloud B nattlampa Grodan som vi fick från Beauty Time bloggeventet i måndags. Då trotsade hon och sade ”nej” och kröp å släckte Grodan! Då tände Måns på sänglampan och hon släckte hen med! Å så lade hon sig å försökte sova…och ville ha min ena arm som kudde. Hon somnade på 10 min tror jag och klockan var strax innan 20. Hon vaknade lite vid 21:40 men somnade om igen när jag lade mig bredvid i 10 min.

Sedan kunde vi mamma och pappa komma på de sista avsnitten för säsong 5 av Walking Dead hehe. Själv lade jag mig kl.1 då jag fastnade för en gammal film ”Man on fire” med Denzel Washington.

Jag fick väcka Tilda kl.8 för att göra oss klara för dagis. Lämningen gick också hur bra som helst. Hon typ skuttade in till dagis och gick å satte sig direkt med B men var först lite avvaktande då det var inskolning och nya ansikten på både föräldrar barn.

Får se om vi lyckas lägga Tilda senast kl.20 ikväll med. Annars har hon töjt på läggdags och vägrade sova förrän midnatt när hon var sjuk eller när vi båda var lediga.

Tilda och nattlampan