image

via Instagram http://ift.tt/1q1e3D5 2 tim väntan på Sweet Ambrosia August 22, 2014 at 04:30PM
Ja, gott folk…det tar 2 timmar att fixa en fransförlängning. Jag agerar fotograf idag och väntade tålmodig och pillade i min mobil å försökte blogga. PåSmällen – Emma låg på brissen med stängda ögon hela tiden och pratade oavbrutet under tiden! I Thailand skulle man säga att hon kan prata så att en apa somnar hehe.
Kolla in de fransarna! Jag vet inte så mycket men det är så poppis nu att ha “naturliga” och långa fransar. Det blev ju riktigt nice!
image
Som ni har märkt så har jag kopplat in Instagram till bloggen. Så så fort jag lägger upp en bild där så kommer den hit också å så får jag gå in här senare och skriva mina texter. Hoppas det är ok! Vill ju vara på tåna när det är lite action i mitt liv…höhö 🙂