Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

2 tim väntan på Sweet Ambrosia – uppdaterad!

Lästid: 1 min

image

via Instagram http://ift.tt/1q1e3D5 2 tim väntan på Sweet Ambrosia August 22, 2014 at 04:30PM
Ja, gott folk…det tar 2 timmar att fixa en fransförlängning. Jag agerar fotograf idag och väntade tålmodig och pillade i min mobil å försökte blogga. PåSmällen – Emma låg på brissen med stängda ögon hela tiden och pratade oavbrutet under tiden! I Thailand skulle man säga att hon kan prata så att en apa somnar hehe.
Kolla in de fransarna! Jag vet inte så mycket men det är så poppis nu att ha “naturliga” och långa fransar. Det blev ju riktigt nice!
image
Som ni har märkt så har jag kopplat in Instagram till bloggen. Så så fort jag lägger upp en bild där så kommer den hit också å så får jag gå in här senare och skriva mina texter. Hoppas det är ok! Vill ju vara på tåna när det är lite action i mitt liv…höhö 🙂
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge