Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

1,5 års kontroll

Lästid: 1 min

Det var mycket matlagning i veckan och lite av annat som jag inte har hunnit berätta. Mest om Tilda.

Tilda var ju på 1,5 års kontroll i torsdags. Allting var jättebra och hon var så social… tills hon skulle få 2 sprutor, den ena var andra dosen av Hepatit A eftersom den första dosen fick hon ta i dec innan Thailand. Den andra dosen var mässling, röda hund och påssjuka. Tilda fick sprutor i båda låren och hon gröt och skrek så högt hon kunde. Jodå, hon har funnit sin röst…eller i alla fall den höga tonen…fasett? Vikten var också bra, 10,8 kg å längden 80 cm. Hon följer sin kurva fint även jag tyckte att hon inte pr så bra. Det var ju inte lätt för bvc-sköterskan att mäta Tilda då hon ville verkligen inte ligga ner.

Tilda var annars hemma från förskolan hela veckan förutom i fredags. Hon var förkyld och hade feber å det var bra att jag hade bytt dag att hon skulle gå fredag i stället för torsdag då jag var tvungen gå på info-möte på Arbetsförmedlingen. Tilda har ju inte varit förkyld på nästan ett år!

Nästa gång Tilda ska till BVC är om 1 år.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge