I natt sov Tilda i typ 14 timmar! Hon slocknade redan vid 18:30 och vi trodde att hon skulle bara vila som hon brukade men kl.3 så vaknade hon å ville ha välling å somnade om till kl. 8:30 och kl. 11 blev hon trött igen å tog en tupplur. Antar att man blir trött av att växa och hon har sina perioder då hon sover så här länge. När vi är ute på olika tripp så somnar hon inte förrän nångång mellan kl. 21 och 23.

image

Snart är Tilda 1 år…ja tiden går verkiligen fort! Tilda är ju lite lat så hon går inte helt själv än men hon kan gå runt ett bord osv. när hon vill ta nåt. Hon kryper rätt fort och vill hela tiden in i badrummet och leka. När nån av oss är i badrummet och har dörren stängt så blir hon jätteledsen och bankar på dörren.

Hur är det med maten?
Hon vill smaka på allting men äter inte mer än några skedar. Så vad vi har gjort efter att de 4 kg välling som vi tog med oss hade tagit slut? Vi köpte “cereal meal” som är gröt här och de finns i olika smaker som t ex fisk med spenat och yoghurt med jordgubb å de är mixade med mjölkpulver. Det har funkat jättebra. Annars tuggar hon på frukter och grönsaker som vattenmelon, rose apple, gurka, long bean som hon verkar älskar. Hon är duktig på att suga med sugrör så hon brukar få vattenmelon shake å jag säger alltid till att det är till barn så inga extra sötningsmedel osv.

image

image

Bilder från igår när vi besökte vår granne Ibis hotel Riverside för lite happy hour cocktail mellan kl.16-17 buy 1 get 1… 🙂