Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

14 tim sömn!

Lästid: 1 min

I natt sov Tilda i typ 14 timmar! Hon slocknade redan vid 18:30 och vi trodde att hon skulle bara vila som hon brukade men kl.3 så vaknade hon å ville ha välling å somnade om till kl. 8:30 och kl. 11 blev hon trött igen å tog en tupplur. Antar att man blir trött av att växa och hon har sina perioder då hon sover så här länge. När vi är ute på olika tripp så somnar hon inte förrän nångång mellan kl. 21 och 23.

image

Snart är Tilda 1 år…ja tiden går verkiligen fort! Tilda är ju lite lat så hon går inte helt själv än men hon kan gå runt ett bord osv. när hon vill ta nåt. Hon kryper rätt fort och vill hela tiden in i badrummet och leka. När nån av oss är i badrummet och har dörren stängt så blir hon jätteledsen och bankar på dörren.

Hur är det med maten?
Hon vill smaka på allting men äter inte mer än några skedar. Så vad vi har gjort efter att de 4 kg välling som vi tog med oss hade tagit slut? Vi köpte “cereal meal” som är gröt här och de finns i olika smaker som t ex fisk med spenat och yoghurt med jordgubb å de är mixade med mjölkpulver. Det har funkat jättebra. Annars tuggar hon på frukter och grönsaker som vattenmelon, rose apple, gurka, long bean som hon verkar älskar. Hon är duktig på att suga med sugrör så hon brukar få vattenmelon shake å jag säger alltid till att det är till barn så inga extra sötningsmedel osv.

image

image

Bilder från igår när vi besökte vår granne Ibis hotel Riverside för lite happy hour cocktail mellan kl.16-17 buy 1 get 1… 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge