Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Hej tisdag!

Lästid: 1 min

God morgon! Det blev visst en liten bloggpause igår då jag var själv hemma med två barn för första gången och Tilda var en handfull tokstolle. Allting gick bra framtill eftermiddag eller värre när pappa kom hem. Hon sov inte middag igår och ville inte somna förrän kl23:30 och hon var uppe kl.9!

Så idag lär Tilda bli arg när hon vaknar och vill säkert “vila mer” som hon brukar säga. Måns får lämna henne på förskolan så jag kan få “egentid” med Baby Prim och dammsugaren, så som det ser ut här… Tilda ska nu gå 8:30-13:30 enl. önskemål från personalen med argument att de gör saker från kl.9. Vi brukar komma efter 9 och ibland så sent som 10:30. Hon verkar inte gilla förskola så mycket nu, vet inte om det är själv förskolan eller gruppen då det är blandade åldrar 1-5 år. Det är kanske bra hon börjar 8:30 och går hem 13:30 för hon får inte vila middag i barnvagnen för mig och när jag hämtar henne brukar hon somna nästan direkt på vägen hem. 


Tilda bäddade ner Baby Prim, “Lasse”, katt “bebis” och sig själv 🙂 Hon kan hjälpa till när hon vill. Tjuvlyssnade igår när jag var på toa och Prim grät och Tilda tröstade “inte gråta bebisen, mamma kommer snart” och hon pussar oftast Prim. 

Glöm inte PÅSK-tävlingar med ATG och Svensk Fågel! Tävlingarna avslutas redan idag kl.9 och vinnarna presenteras vid lunchtid. 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Hej tisdag!

 1. Det kan ju vara så att hon vill vara hemma med dig och lillasyster istället för förskolan, om hon nu inte tycker det är lika kul som innan lillasyster kom.

  1. Jojo d vill hon också, även innan lillasystern kom. Iblad vill hon inte ens gå ut, tyckte väl det var förkallt och nu när solen skiner så vill hon aldrig gå hem haha

   1. Ja, dessa små liv ibland är det svårt att veta vad de vill och inte vill..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge