God morgon! Det blev visst en liten bloggpause igår då jag var själv hemma med två barn för första gången och Tilda var en handfull tokstolle. Allting gick bra framtill eftermiddag eller värre när pappa kom hem. Hon sov inte middag igår och ville inte somna förrän kl23:30 och hon var uppe kl.9!

Så idag lär Tilda bli arg när hon vaknar och vill säkert ”vila mer” som hon brukar säga. Måns får lämna henne på förskolan så jag kan få ”egentid” med Baby Prim och dammsugaren, så som det ser ut här… Tilda ska nu gå 8:30-13:30 enl. önskemål från personalen med argument att de gör saker från kl.9. Vi brukar komma efter 9 och ibland så sent som 10:30. Hon verkar inte gilla förskola så mycket nu, vet inte om det är själv förskolan eller gruppen då det är blandade åldrar 1-5 år. Det är kanske bra hon börjar 8:30 och går hem 13:30 för hon får inte vila middag i barnvagnen för mig och när jag hämtar henne brukar hon somna nästan direkt på vägen hem. 


Tilda bäddade ner Baby Prim, ”Lasse”, katt ”bebis” och sig själv 🙂 Hon kan hjälpa till när hon vill. Tjuvlyssnade igår när jag var på toa och Prim grät och Tilda tröstade ”inte gråta bebisen, mamma kommer snart” och hon pussar oftast Prim. 

Glöm inte PÅSK-tävlingar med ATG och Svensk Fågel! Tävlingarna avslutas redan idag kl.9 och vinnarna presenteras vid lunchtid.