Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

12 tydliga tecknen på att JAG är gravid med nr.2

Lästid: 1 min

Då släpper jag ännu ett inlägg från graviditet vecka 5 (v4+0)

Måndag 29 juni 2015: 

Här skriver jag ner de första kännetecknen som skapade misstankar om att JAG var gravid i tidig skede. Redan en vecka efter ägglossning kunde jag känna. Jag har skrivit ner de i den ordningen kring de dagarna jag borde har fått min mens. Jag har räknat och jag är i vecka 5.

 1. Kissar oftare, typ minst 10 gånger per dag
 2. Ömmande och spända bröst och de känns tunga
 3. Pulserande värk i den vänstra äggstocken i några dagar, mindre magont
 4. Försenad mens!
 5. Små trött
 6. Sömnlöshet/vaken på nätterna
 7. Maten smakar inte lika mycket
 8. Illamående i mindre skala men hela tiden nu kring vecka 4
 9. “Hot flash”, känner mig varmare och svettas
 10. Stickningar och domningar i händer å fötter på morgonen
 11. Humörsvängningar, känsloladdad…
 12. Positivt gravtest

Förklaring: när jag nu har genomgått en graviditet med nr.1 så känner jag min kropp bättre och många saker som händer i kroppen kring mens och symtomer i nedredelen känns tydligare. Jag kan t ex känna när jag har ägglossning och jag har lärt mig tyda mina flytningar (ja usch men det är ganska bra att man själv vet om det). 

För några dagar sedan kom jag på att min mens hade inte kommit. Sedan under de dagarna som jag borde ha fått mens, har jag istället känt de ovannämnda symtomen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge