Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

1 månad att få ett nytt bankkort!?

Lästid: 2 min

Måns tappade bort mitt Supreme Card Gold kort som vi använder typ för nästan alla köp vi gör. 

Vi får poäng för allting och vi har kunna plockat ut en PS3 där jag vann 300 000 extra poäng, en flygbiljett till London när jag skulle dit och jobba, 2 kaffemaskiner när det var 2 för 1 i en julkampanj, Apple TV, Peugot S & P kvarnar och en hel del biobiljetter…Allt detta under 12 års tid som jag har varit kund sedan Resurs Bank startade Supreme Card tror jag och jag var student innan Måns och jag träffades. 

  
I alla fall, Måns måste ha tappat kortet på parkeringen på Backaplan. Jag upptäckte att kortet var borta dagen efter då vi skulle handla och spärrade den så klart. Han stoppade ju inte heller kortet direkt där den ska…i mitt kort-etui eller i sin plånbok. Detta har jag sagt till mååånga gånger. 

Problemet är att vi använder kortet nästan dagligen. Kortet skulle ta 3-5 dagar att få sa spärrservicen när jag ringde den söndan. Pinkoden kom 5 dagar senare dvs en fredag. Nu har det gått ytterligare 10 arbetsdagar dvs 15 dagar totalt och fortfarande inget kort. 

Jag har fått använda alla mina kontanter jag har haft liggande i plånboken i säkert 1 år…buhuuu mig ja. Men det är jobbigt att inte ha ett bankkort. Jag har ett konto på Danske Bank men där har jag inte fixat ett nytt kort efter att bankomaten åt upp det för 5 år sen…de skickade inget nytt heller. Asså banker!

  
Var det mitt fel att jag valde att inte ändra koden och måste nu vänta i 3 veckor extra för att få ett nytt kort och spärrservicen var inte ditekt serviceminded för när jag ringde då gick det många signaler och det var kö…öhm…och när han svarade så lät som han hade somnat på jouren eller nåt. Och 3-5 dagar my ass, ursäkt språket…

Jaja jag ska inte smitta er med en sådan start på denna lördag morgon genom att klaga. Men det är irriterande att kolla varje dag om kortet har kommit. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “1 månad att få ett nytt bankkort!?

  1. Varför inte skaffa OKQ8 kortet istället. Kostar inget alls och bonus på allt,lite lägre visserligen men ingen årsavgift. Sen hämtar man kontanter när det betalas ut bonus 4 ggr om året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge