Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

1 maj Mojito räkor & Pulled pork

Lästid: 1 min

Hur många demonstrerade Igår?

För min del och vår familj blev det en mycket trevlig dag men lite segt start då jag fastnade i en kostnadskalkyl och “två timmars sminkning” enl. Måns… Det där lät trist haha. Vi var bortbjudna till Dubbelkaos – Antonia kl.15 för Pulled pork med bbq-sås och exotisk salsa. Home Made me like! Kul att smaka på andras mat också. Vi stod för förrätt och jag gjorde min “mojito räkspetttar”. På Smällen-Emma med familj som bor bara ovanför Antonia var också me. Jairs ugnsbakad banan med choklad och vaniljglass till efterrätt. Toppade det med lite Appletini också. 

Tilda var rätt lugn och hon hade inte vilat nåt på helan dan. Alla hade så kul och vi rullade inte hem förrän 22:30 typ. Tilda slocknade direkt i vagnen på vägen hem.

Bilderna är lånad av På Smällen! 

   

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “1 maj Mojito räkor & Pulled pork

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge